BEMUTAKOZÁS


Röviden

A kilencvenes évek végén, mint oly sok manapság hangosítással foglalkozó vállalkozó, én is lemezlovasként kezdtem a pályafutásomat. A diszkózás során használt technikákkal kisebb rendezvények; falunapok, előadások, lovasnapok lebonyolítását tudtam megvalósítani az akkori DJ társammal karöltve. A rendezvények által diktált mennyiségi és minőségi igényeknek megfelelően korszerűsödtek a berendezések. Mára különálló vállalkozásként, élvonalbeli technikával állok a megbízók rendelkezésére.

Eszközpark

A hangtechnika minden eleme professzionális gyártó élvonalbeli terméke, mint például a HK AUDIO COHEDRA, CONTOUR ARRAY, PRO hangrendszerek, melynek meghajtásáról csúcskategóriás, Touring szériás LAB GRUPPEN FP végfokok gondoskodnak! A MIDAS keverőpultok és Stage Boxok minden igényt kielégítenek!

A fénytechnika statikus és mozgófejes lámpákkal, effektfényekkel biztosítja a látványt. A visual P4, P8 LED falakkal, nagy fényerejű projektorokkal, akár élőkép megjelenítésére is biztosít lehetőséget.

Elhivatottság

Célkitűzésünk, hogy az elképzelés oly módon váljon valósággá, hogy rugalmas, emberközpontú, színvonalas legyen! Partnerhálózatunk kiépítésekor ugyanezen ismérvek voltak lényegesek, így biztos lehet benne, hogy a szolgáltatások során csak ilyenekkel találkozhat! Reménykedve a sikeres együttműködésben; baráti üdvözlettel:

Németh István

MASL Logo 2

Kreativitás, minőség, megbízhatóság.

Szolgáltatásrendszer a tervezéstől a kivitelezésig!

Gyakran feltett kérdések:

– Kérhetnék egy árat? : Nem! Minden esetben személyes megbeszélés  alapján, a felmerülő igények szerint lesz az ár kialakítva.
– Lehet bérelni? : Igen! Az eszközök határozzák meg, hogy egymagukban bérelhetőek-e, vagy kizárólag kezelőszemélyzettel együtt.
– Emberhiány lett, tudnának segíteni? : Természetesen! Amennyiben a munka elvégzéséhez szükséges kolléga ráér. Hívjon!
– Senki nem vette fel a telefont és még az E-Mail-re sem jött válasz, pedig már 2 perce elküldtem!? : Bár a telefon 0-24 be van kapcsolva, előfordulhat, hogy nincs lehetőség annak felvételére! Minden esetben számkijelzéssel rendelkező nem fogadott hívás vissza lesz hívva! A levelezőrendszer előtt sem ülhet egyfolytában valaki, de záros határidőn belül garantáltan választ fog kapni!